Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
May 122009
 

 

Baarimestari.fi – Drinkkikoulu – Boston Shaker

cocktail

  5 Responses to “Drinkkikoulu – Boston Shaker”

 1. Mistä bostoneita saisi? Olen yrittänyt Turusta ettiä, mutta ei osu silmään. Netistähän ton tilaisi, mutta en oikein tykkää siitä, koska haluan nähdä mitä ostan. Lasinkin tilaaminen tuntuu etäiseltä. Toinen kysymys olisi, että jos ostan sellaisen kolmiosaisen mistä voisi ostaa lasin? Tai joku vinkki lasin ostoon. Ei varmaan ihan mitä tahansa mukia tuohon iskeä.

 2. Itse aikoinaan aloitin kolmiosaisella ja ostin sitten Boston Shakerin, niin ei mun Bostinin lasiosa mene siihen kolmiosaiseen, vaikka molemmat ovat samaa merkkiä.

 3. Niin tuo nyt tietysti riippuu kolmiosaisesta. Ei vain tunnu löytyvän mistään bostoneita. Kolmiosainen löytyy, mutta se jää jumiin ja on inhottava kun se kiinteä siivilä tuppaa tukkiintumaan…

 4. Bostoni on aina Bostoni, Baarimestari luopui muista Shakereista ajat sitten, mutta kyllä nuo kolmiosaisetkin puoltavat paikkaansa.., varsinkin isoimmat versiot niistä.

  Se malli mitä porukat yleensä kotona käyttää on aika pieni, siihen ei tahdo saada kovin montaa juomaa mahtumaan…

  Restamark mm. myy Boston Shakereita: http://www.restamark.fi/PublishedService?pageID=3&action=view&groupID=342&pagenr=2

 5. Ja jos joutuu tekee jotain mudlattavia juomia, niin se mudlaus vaan puristaa ne marjat siitä siivilän läpi.

  Kyl se kolmiosainen ihan ok on, esim kotioloissa, mutta duunissa sitä ei kyllä varmaan kannata käyttää.

Sorry, the comment form is closed at this time.