Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 669

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 674

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 687

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 692

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 697
Maailman kallein viski. » Baarimestari.fi
Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Nov 292010
 

Baarimestari bongasi Kauppalehdestä mielenkiintoisen uutisen:

maailman_kallein_viski
Tästä viskistä maksettiin 345 000 euroa.

Maailman kalleimmasta viskipullosta on maksettu 460 000 dollaria eli noin 345 000 euroa.

Samaisen viskin "pikkuserkku" on puolestaan Suomen kallein.

Hintaennätys tehtiin huutokaupassa New Yorkissa ja rahat menevät hyväntekeväisyyteen. Varat käytetään puhtaan juomaveden saamiseen kehitysmaissa.

Ennätykselliseen hintaan huudettu viski on skottilaisen Macallanin vanhinta koskaan pullottamaa viskiä. Harvinainen on myös 64-vuotiaan viskin kristallikarahvi. Sen on on valmistanut yksittäiskappaleena varta vasten kyseiselle viskille ranskalainen Lalique.

Ennen huutokauppaa The Macallan 64 Year Old in Lalique: Cire Perdue -viskiharvinaisuutta esiteltiin maailman metropoleissa. Esittelytilaisuuksissa myytiin samasta tynnyristä otettua viskiä pikkuannoksina. Maisteluannoksista saadut varat lahjoitettiin vesiprojektiin.

Esittelykiertueella kohotettiin mielenkiintoa ja jännitystä huutokauppaa kohden.

Viskiharvinaisuuden huusi itselleen nimettömänä pysytellyt Yhdysvalloissa asuva viskifriikki ja -keräilijä.

Sorry, the comment form is closed at this time.