Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Dec 112010
 

sebastian_bach 80-luvun Skid Row´s bändin laulaja Sebastian Bach ( jonka todellinen nimi on Sebastian Bierk )  pidätettiin Marraskuussa Ontariossa, Kanadassa. 

Hän  oli mennyt “the Riley’s Old Towne Pub”iin Peterboroughssa hengailemaan ystäviensä kanssa.

Kaikki oli kunnossa, kunnes jengiin iski ajatus laulaa pubissa.

Raporttien mukaan Sebastian Bachin ja hänen ystävänsä menivät Josh Gontierin luo, joka oli paikan muusikkona sinä iltana. Kun he kysyivät häneltä, josko he voisivat laulaa pubissa Josh Gontier oli pyytänyt entisen bändin laulajaa ja hänen ystäviänsä lähestyä pubin päällikköä asiassa. Tämä oli ollut kova isku Sebastian Bachille, tästä tulistuneena hän ja hänen ystävänsä alkoivat heittää viatonta Josh Gontieriä jääpaloilla.

Tämä kiinnitti pubin johdon huomion jotka riensivät paikalle rauhoittaakseen tilannetta, turhaan. Pubin omistaja Jim Kakouros kertoi, että hän pyysi Sebastian Bachia ja hänen ryhmäänsä lopettamaan riehumisen, entinen laulaja ei kuitenkaan ottanut rauhoittumispuheita kuuleviin korviinsa vaan syntyneessä käsirysyssä PURI tilannetta rauhoittamaan tullutta Baarimestaria käteen.

Poliisi kertoi, että kun Sebastian Bachia pyydettiin palauttamaan lasin viiniä jota hän kantoi mukanaan poistuessaan paikalta, hän esitti vastalauseensa heittämällä lasin kohti asiasta huomauttanutta, samalla rikkoen lasin.

Sebastian Bach vapautettiin myöhemmin 3000 dollaria takuita vastaan.

Rock ´n´ Roll…

( asiasta uutisoi ensin THAINDIAN NEWS )

Sorry, the comment form is closed at this time.