Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Dec 142010
 

IFL_2010_Danilo

IFL 2010 Voittaja – Danilo Oribe.

Tässä sen taas näkee, jos et osaa, älä lähde YRITTÄMÄÄN kisoissa ! Danilolla homma hanskassa, eikä siitä ole epäillystäkään !

Danilo näyttää miten homma pitää tehdä, ei mennä “kisoihin treenaamaan” vaan kisoissa tehdä se mitä oikeasti osataan, liian usein näkee että kaverit menee kisoihin yrittämään liikkeitä jotka ei vielä ole hallussa…!

Tässä mestarin tyylinäytettä:

Sorry, the comment form is closed at this time.