Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Dec 232010
 

santaBaarimestari tonttuineen toivottaa oikein rauhaisaa ( PAITSI JOS OLETTE DUUNISSA ! ) joulua kaikille lukijoilleen !

Mennyt vuosi oli antoisa, sekä baarissa / keikoilla ETTÄ Baarimestari.fi sivuston ylläpidon kannalta ! Sivusto koki todellisen muodonmuutoksen joka palautteesta päätellen on vastaanotettu oikein hyvin !

ps 1. välipäivinä tulemme kuvaamaan uutta Drinkkikoulu materiaalia joten uusi vuosi päästäänkin sitten aloittamaan uusilla drinkkikoulu videoilla !

ps 2. Mikäli Sinulla on ehdotuksia aiheista / paikoista / ilmiöistä alaan liittyen joita haluaisit meidän käsittelevän, laita ihmeessä meille postia (info@baarimestari.fi) niin katsotaan mitä asialle voidaan tehdä !

ps 3. on tässä luvassa erinäistä materiaalia vielä ennen vuoden vaihdettakin joten pysykää kanavalla ! :)

Terveisin
Baarimestari.fi

Sorry, the comment form is closed at this time.