Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 669

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 674

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 687

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 692

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 697
BAARIMIKKO 2011 – 16.2. Lahti » Baarimestari.fi
Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Jan 192011
 

fbsk_transparent

Baarimestari oli viime vuonna kuvaamassa Baarimikko 2010 kilpailuja Lahdessa, vuoden 2011 Baarimikko kilpailut lähestyvät (16.2.) joten Baarimestari on jo varannut itselleen kuvausreissun Lahteen. Joten jos ei mutkia tule matkaan niin luvassa olisi taas tänä vuonna materiaalia paikan päältä ! Alla infoa tapahtumasta sekä linkit ilmoittautumiskaavakkeisiin mikäli innostuit osallistumaan itse kisoihin !?

F.B.S.K. Häme järjestää yhteistyössä Cocktail Club Lahden kanssa valtakunnalliset vuoden 2011 Cocktail- ja Flair Tending Baarimikko kilpailut. Nyt on aika laittaa luovuus ja ammattitaito koetukselle ja luoda mahtavia elämyksiä baarikansalle. Kilpailuissa on kaksi erillistä sarjaa ja niihin voivat osallistua kaikki vähintään 2 vuotta ravintola-alalla työskennelleet henkilöt.
Kilpailuihin osallistutaan virallisilla osallistumiskaavakkeilla: 
Cocktail BaariMikko 2011  |  Flair Baarimikko 2011,  jotka lähetetään sääntöjen ja ohjeiden mukaisesti täytettyinä internetin kautta 4.2.2011 mennessä.

Huom! Molemmissa sarjoissa kilpaillaan Finlandia Vodkan tuotteilla!
Huom! Molemmissa sarjoissa kilpailijat tuovat omat valmistusvälineensä!

Säännöt:  Cocktail BaariMikko 2011  |  Flair BaariMikko 2011
COCKTAIL-SARJASSA VALMISTUSTAPA VAPAA JA FLAIR SARJASSA MUKANA WORKING FLAIR. HUOMIOIKAA SÄÄNTÖTARKENNUKSET/-MUUTOKSET.

Cocktail- Baarimikko 2011 kilpailun finaaliin valitaan kymmenen ja Flairtendin Baarimikko 2011 kilpailun finaaliin kuusi kilpailijaa.  Kilpailijoille ilmoitetaan finaalipaikasta 9.2.2011 mennessä.

Molemman sarjan voittajat saavat upeat n. 1000 euron arvoiset kiertopalkinnot ja julistetaan sarjojensa vuoden Cocktail- ja Flair Tending Baarimikoiksi 2011, lisäksi voittajat tullaan palkitsemaan erikoispalkinnoin. Sijat 2-3 palkitaan tuotepalkinnoin.

Kilpailut järjestetään 16.02.2011 Lahdessa Wanhassa Walimossa, Vesijärvenkatu 25, klo: n. 19.30 alkaen. Ikäraja on 18 vuotta.
Lisätietoja: Jarkko Salonen Puh. 040-5558984 / jarkko@fbsk.net

  3 Responses to “BAARIMIKKO 2011 – 16.2. Lahti”

  1. Teen vähän väärään paikkaan kysymyksen, mutta kun etsin ja etsin enkä löytänyt Baarimikko 2010 -aihetta niin laitan sen tähän. Antakaa anteeksi ennen lynkkausta!

    Eli Pappa Räisänen teki 2010 jonkun drinkin, jonka nimeä en kuullut; onko kellään tietoa minkä niminen se drinkki oli? Jotain Happy ????????” se meni, mutta kun oli niin paljon taustamelua videossa etten kuule sitä. :(

  2. Kyselin tuota Papalta itseltään, mutta eihän se sitä enää muistanut.., ikä tekee tehtävänsä ! Pappa mikä Pappa ;)

  3. http://www.youtube.com/watch?v=X0HHEgN2288

    Auttaisikohan tuo video asiaan?

Sorry, the comment form is closed at this time.