Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Feb 082011
 

Kiinostaako Baarimestarin erikoisammattitutkinto ? Ohessa infoa kaikille Baarimestariksi haluaville:

Omnia_aikuisopisto_200pix

Baarimestarin erikoisammattitutkinto Omniassa 2011
Aika: 18.4.2011 – 31.5.2012
Paikka: Espoon keskus tai Helsinki

Kohderyhmä   
Tutkinnon suorittajalla täytyy olla anniskeluravintolan tarjoilijan tiedot ja taidot, jotka on hankittu joko työkokemuksen tai alan koulutuksen tai alan monipuolisen työkokemuksen kautta (vähintään kolmen vuoden työkokemus).

Tavoite
Tutkintoon valmistavan koulutuksen tavoitteena on täydentää anniskelutehtävissä työskentelevien tiedollisia ja taidollisia valmiuksia niin, että he pystyvät toimimaan baarimestareina ja kehittämään omaa työskentelyään ja työpisteensä toimintoja suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti. Koulutuksessa menestyminen edellyttää vahvaa sitoutumista tavoitteisiin ja aikatauluihin sekä kykyä itsenäiseen opiskeluun.

Suoritustapa
Valmistava koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, joka koostuu lähi- ja etäopetuksesta. Tutkinto on mahdollista suorittaa osallistumalla ainoastaan tutkintotilaisuuksiin. Hakijan edellytykset suorittaa tutkinto ilman valmistavaa koulutusta selvitetään hakeutumisvaiheessa.

Tutkinnon muodostuminen   

Tutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta ja yhdestä valinnaisesta osasta.
Pakolliset osat
- Baaritarjoilu
- Baarin myynti- ja palvelutoiminnot
Valinnaiset osat (valitaan yksi)
- Baarivastaavan tehtävien toteuttaminen
- Viinitarjoilu
- Yrittäjyys majoitus- ja ravitsemisalalla

Muu informaatio
Lähiopetuspäiviä on keskimäärin 2 pv/kk, pääosin klo 12.00 – 18.00 välisenä aikana.
Hinta: Tutkinnon hinta on 350 euroa + tutkintomaksu 50,50 euroa.
Viimeinen hakupäivä: 18.3.2011
Lisätietoja antaa: Kouluttaja Jaana Karvinen, puh. 046 851 5772, etunimi.sukunimi at omnia.fi

Hakeminen:
Sähköinen haku: www.omnia.fi – Aikuisopisto – Hae aikuisopiston2010
Muutokset mahdollisia

Sorry, the comment form is closed at this time.