Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 669

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 674

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 687

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 692

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 697
Ravintoloiden nettisivuista.. » Baarimestari.fi
Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Feb 112011
 

pissing-off-the-bartender-t-shirt_design Olemme kaikki vierailleet jonkun ravintolan nettisivuilla, luultavasti useammankin.

Baarimestari on useamman kuin kerran meinannut polttaa viimeisetkin päreensä ( niitä ei ole näillä vuosilla enää montaa jäljellä ! ) yrittäessään löytää hakemaansa infoa eri ravintoloiden sivuilta.

Jos haluat esimerkiksi löytää ravintolan yhteystiedot ( osoite = sijanti kartalla ?, Google Maps ?, Street view ? ) tai vaikka vain AUKIOLOAIKOJA (!?) niin monesti saa klikkailla sivustoa pitkän tovin löytääkseen ko. informaation, mikäli se ollaan edes tajuttu sinne laittaa ! Aaaaarrgghh !

JOS sitä vastoin haluat “Tykätä” tai “Diggailla” tai “Olla ravintolan kaveri”  niin siihen kyllä löytyy mahdollisuus joka sivulla ! Yleensä Baarimestari haluaa JUODA tai SYÖDÄ ko. ravintolassa eikä olla sen paikan “kaveri”. ( WTF! )

Ei pidä tietenkään yleistää, on paljon hyvinkin toteutettuja ravintoloiden sivustoja, mutta harmillisen usein joutuu sivustolla vieraileva satunnainen ravintola palveluiden kuluttaja pettymään…

Baarimestari ehdottaakin että jokainen ravintolapäällikkö / vastaava vierailee vaihtelun vuoksi OMAN ravintolan sivuilla ja laskee montako klikkausta vaaditaan ENSIMMÄISELTÄ sivulta ( = index sivu ) että löytää esimerkiksi ravintolan osoitteen / aukioloajat / ruokalistan jne. Näyttävät Flash introt tuntuvat myös olevan monen ravintolan ( varsinkin yökerhon ) suosiossa, kannattaisi kuitenkin miettiä että vaikka mainostoimisto tai muu vastaava joka sivut on isolla rahalla toteuttanut on kertonut kuinka ko. video tuo lisäarvoa sivustolla kävijälle, todellisuus on yleensä kaikkea muuta. Intro hidastaa sivustoa eikä yleensä tuo mitään lisää-arvoa sivuston käyttäjälle..!

Ruokaravintolat puolestaan voivat miettiä ruokalistojen ja lounaslistojen toteutusta, useamman MB kokoiset .pdf muotoiset ruokalistat saavat sivustolla vierailevan näkemään punaista samantien, sitäpaitsi yhä useampi verkkosivulla vieraileva tekee sen kännykällä tms. jolloin sivujen “keveys” ja selkeys korostuu entisestään !

Myöskään sivustolla ei kannata pitää “ajankohtaista” osiota mikäli  viimeinen “ajankohtainen” tapahtuma on viime vuodelta !

Baarimestari väittää että ravintolan kuin ravintolan sivustolta halutaan ensisijaisesti INFOA. (piste)

Lopuksi vielä “The Oatmeal” sivuston osuva illustraatio ko. aiheesta ;)

2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso koko kuvasarja täältä >>

Sorry, the comment form is closed at this time.