Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Feb 192011
 

rane

Tässä Ranen ( VOITTAJA ! ) veto Baarimikko 2011 kilpailuista. Rane taisi voittaa jo neljännen kerran peräkkäin (!?). Baarimestari nostaa hattua ja kumartaa syvään, jätkä on vedossa ( ja jaksaa treenaa..!  ;)

Katso pisteet ja kuvat Baarimikko 2011 kilpailuista täältä >>

  2 Responses to “Baarimikko 2011 – Flair sarja – Rauno Tiainen (video)”

  1. Eivätkö nämä kisat käyty Lahdessa? Jos käsitin oikein, niin miksi videon alussa lukee että Hämeenlinna? Vai käsitinkö jotain väärin?

  2. Aivan oikein ! Lisäämme noihin videoihin korjauksen, kiitos tarkkaavaisuudesta ! ( v…n copy/paste..)

Sorry, the comment form is closed at this time.