Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Mar 142011
 

Baarimestarilla on ollut sen verran kiire kotiuduttuaan Vegasista että kaikkea materiaalia ei ole vielä saatu editoitua mitä Vegasissa tarttui nauhalle, mutta työstämme matskua koko ajan joten eiköhän niitä kohta saada eetteriin. Eilen käytiin myös Rock the Flairin toinen osakilpailu jonka materiaali myös odottaa leikepöydällä joten ei tässä materiaalista ainakaan ole lähiaikoina pulaa ! ;)

Vegas on sanoinkuvaamaton aikuisten leikkipuisto jossa keinoja ei kaihdeta taistelussa asiakkaista, tässä MGM Grand hotellin Studio 54 yökerhon tyylinäytettä mainoksesta, mitäköhän viranomaiset sanoisivat ko. mainoksesta Suomen katukuvassa..? ;)

IMG_1700

Sorry, the comment form is closed at this time.