Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Apr 082011
 

image Venäläisten tekemää flairia ei näe loppujen lopuksi kovin usein, Suomessa pidettävissä kilpailuissa aina silloin tällöin kylläkin, mutta silloin on yleensä kyseessä aina samat jätkät. Ohessa pari videota  flairia rajan toiselta puolelta, kuvanlaatu on yhtä huonoa kuin videoiden taustamusiikkikin, ikävä kyllä, mutta itse Flairi videossa on kyllä hyvää, itse asiassa todella hyvää !  joten kannattaa laittaa äänet ensin nollille ennekuin painaa play nappulaa..;)

Sorry, the comment form is closed at this time.