Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 669

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 674

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 687

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 692

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 697
Drinkkikoulu –T-Something » Baarimestari.fi
Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Apr 242011
 

image

Tällä kertaa Drinkkikoulussa opetellaan “Tee jotain“ tai T-Something !

Resepti:

- Teetä
- Sitruunamehua
- Sokeria
- Vodka
- Sprite

Koristus: Tee pussi (!)

  One Response to “Drinkkikoulu –T-Something”

  1. Hieno juoma varmasti, mutta videon mukaan siinä on (vihreä?)teelikööriä, mutta artikkelin ohjeesta se puuttuu. Samaten teepussi on yhdyssana, ja epäilen että myöskin drinkkiguru olisi yhdyssana, siitä en ihan varmaksi mene julistamaan.

Sorry, the comment form is closed at this time.