Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 669

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 674

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 687

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 692

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 697
Helsingin Shakerin remontti valmistui… » Baarimestari.fi
Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
May 132011
 

Kuten Baarimestari aikaisemmin kirjoitteli niin Helsingin Shaker aloitti remontin viime maanantaina, remppa ( Baarimestarin suureksi yllätykseksi ) valmistuikin ajallaan Torstaiksi !?

Baarimestari on tällä hetkellä matkalla Turkuun seuraamaan siellä pidettäviä Cocktail festareita sekä Flairin SM-kilpailuja ( videota luvassa myöhemmin..! ) samalla matkalla Baarimestari pistäytyi pikaisesti katsastamassa rempan tuloksen, ohessa muutama kuva:


Baari koki suurimman rempan, taustat, kaapit, hyllyt ja lattia uusittiin, kyllä nyt kelpaa sekoitella juomia !


Myös vessat uudistettiin…


Lopuksi vielä kuva salista jossa uudet lamput, kyllä nyt kelpaa ;)


Head Bartender

  2 Responses to “Helsingin Shakerin remontti valmistui…”

  1. Mites tuossa vikassa kuvassa näkyy tuollainen harmaa ovi, onko siellä lisätilaa?

  2. Ei, taitaa olla varauloskäynti..

Sorry, the comment form is closed at this time.