Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
May 212011
 


Baarimestari on ollut koko viikon reissussa jonka takia viime viikon Cocktailfestari ja Flair SM raportointi on hieman kewtänyt tavallista pitempään, mutta ohessa Flairkisan reseptit..!

Kilpailu : SM-Frairtending 2011

Kilpailijan nimi : Jarkko Issukka
Työpaikka : Ravintola Farang

Sekoituksen nimi : Johnny the Monkey
Alkoholit 1 : Bacardi Superior – 2cl – Heinon tukku
Alkoholit 2 : Passoa – 4 cl – Heinon tukku
Alkoholit 5 : Schweppes Ginger Ale – Pidentäjä
Alkoholittomat 1 : Kiwi – Puolikas kuorittu kiwi
Alkoholittomat 2 : Limemehu – 2 cl
Alkoholittomat 3 : Monin Mango siirappi – 3 cl
Tekotapa : Murskaus ja Rakennus
Lasimalli : Hurricane

Koristelu : Mangoviuhka ja kiiwin paloja.
Selvitys : Ensimmmäisenä kasataan drinkin pohja murskaamalla kiiwit ja lisäämällä siirappi sekä limemehu. Tämän jälkeen laseihin flairataan Bacardi working flair -osiossa sekä ensimmäisessä exhibition -osiossa. Seuraavaksi lasiin lisätään passoa ja viimeisen exhibitionsarjan jälkeen lasiin lisätään määmurska, schweppes Ginger ale ja juoma sekoitetaan baarilusikalla sekä koristellaan mangolla seä kiiwilliä.

Kilpailijan nimi : Rauno Tiainen
Työpaikka : Onnela Helsinki / VIP Bartenders

Sekoituksen nimi : Call me later
Alkoholit 1 : Mango malibu 1,5cl
Alkoholit 2 : Midori 1,5cl
Alkoholit 3 : Bacardi carta blanca 1cl
Alkoholittomat 1 : 1/2 säilykepäärynä
Alkoholittomat 2 : 3cl modo apple
Alkoholittomat 3 : 3cl modo mango
Tekotapa : Blender
Lasimalli : Olutlasi

Koristelu : Appelsiini,omena
Selvitys : Alkoholittomat ainekset kaadetaan blenderiin ja alkoholit flairataan blenderiin. Kun kaikki ainekset ovat blenderissä niin surr rurr ja juoma kaadetaan lasiin

Kilpailijan nimi : Robert Alniti
Työpaikka : GLOBAR/bacardi flair team finland

Sekoituksen nimi :
Alkoholit 1 : 2cl bacardi
Alkoholit 2 : 2cl licor 43
Alkoholit 3 : dash angostura bitters
Alkoholit 4 : 3cl limemehu
Alkoholit 5 : 2cl agave siirappi
Alkoholittomat 1 : 4cl greippi mehu
Alkoholittomat 2 : 3cl kirskikkamehu

Tekotapa : ravistus
Lasimalli : longdrink
Koristelu : vaahtokarkki, karpaloita
Selvitys : heitellään ja sheikkaillaan juomat jne

Kilpailijan nimi : Kuitunen Antti
Työpaikka : Shaker Jyväskylä

Sekoituksen nimi : Laurent\’s Roses
Alkoholit 1 : Havana club especial (1cl)
Alkoholit 2 : DeKuyper Sour rhubarb (1cl)
Alkoholit 3 : Laurent perrier champagne
Alkoholit 4 :
Alkoholit 5 : Tuorepuristettu vadelman mehu (3cl)
Alkoholittomat 1 : Monin Rose siirappi (1cl)
Alkoholittomat 2 : Finest call lime cordial (1cl)
Alkoholittomat 3 : Rubyred karpalomehu (3cl)
Tekotapa : Ravistaminen
Lasimalli : Kuohuviinilasi

Koristelu : Mansikkaa, ruusun terälehtiä ja vihreä heinä
Selvitys : Flairataan osa mehuista sekä osa alkoholeista, ravistetaan kaikki muut paitsi shamppanja. Siivilöidään laseihin ja pidennetään shamppanjalla sekä koristellaan.

Nimi: Miika Mehtiö
Työpaikka: GLO Bar, Helsinki

Juomasekoituksen nimi: Pineapple Pie

Ainesosat:
6 cl Soft ice
Ananaksen paloja
3 cl Ananasmehua
2cl Sokeriliemi
2cl Bacardi Superior
2cl Malibu Mango

Koriste: Kardemummaa
Lasi: cocktail
Valmistustapa: blender

Head Bartender

Sorry, the comment form is closed at this time.