Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 669

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 674

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 687

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 692

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 697
Sir, täyttäkää Martini lasini, tasan 10 minuutin välein kiitos..! » Baarimestari.fi
Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Jul 212011
 

image 
Baarimestari bongasi hauskat Martini lasit, lasin jalkaan on ympätty tiimalasi, aina kun lasi käännetään kestää 10 minuuttia että hiekka valuu pallukasta toiseen :) Kätevää..!…(?)

Tyylitietoiselle Baarimestari kuitenkin suosittelee enneminkin esim. Tapio Wirkkalan “Tapio” sarjan Cocktaillasia, lasi on tosin vetoisuudeltaan vain 14cl, mutta korvaa tyylikkyydessään sen minkä koossa menettää..!

image

Sorry, the comment form is closed at this time.