Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 669

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 674

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 687

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 692

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 697
Cokikselle uusi design..! » Baarimestari.fi
Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Aug 302011
 

image

 

 

 

 

 

 

 

 

Coca Cola on yksi maailman tunnetuimmista brandeista, ja merkki täyttää 125 vuotta tänä vuonna. Coca Cola on myös yksi klassisimmista miksereistä, kaikki olemme juoneet tai tarjoilleet Cuba Libren, Kossu Colaa jne.

Coca Cola Company tuo markkinoille rajoitetun erän Diet Coke tölkkiä jossa ulkoasu on uusittu kokonaan, uusi ilme on todella nuorekas ja miellyttää ainakin Baarimestarin silmää ! :)

Uudet tölkit saapuvat jenkeissä kauppoihin nyt syksyllä.

Cokiksen myyntiluvut ovat muuten melko vaikuttavia, Cokista myydään 200 maassa ympäri maailmaa ja sitä kulutetaan 1.7 miljardia annosta joka päivä !

image

Sorry, the comment form is closed at this time.