Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Sep 012011
 
image
 

Maailman eniten myyty rommi BACARDI juhlii elokuussa 111-vuotista Bacardi Cuba Libreä.
Legendarinen ja virkistävä Bacardi Superior Rommin ja Amerikan klassikon Coca-Colan™ yhdistelmä on säilyttänyt paikkansa suosikkijuomien joukossa läpi vuosikymmenten.
Alkuperäinen Cuba Libre Long Drink ulottaa juurensa presidentti Rooseveltin ajalle, jolloin amerikkalaiset sotilaat esittelivät Coca-Colan™  Kuubalaisille ja juomasta tuli pian Kuubassa suosittu niin paikallisten asukkaiden kuin amerikkalaisten sotilaiden keskuudessa.
Elokuussa vuonna 1900 Yhdysvaltain armeijan sotilas nimeltään kapteeni Russel tilasi kuubalaisen romminsa, Bacardin, Colan ja limelohkon kanssa. Hänen juomansa herätti kiinnostusta monissa kanssajuhlijoissa ja pian monilla oli kädessään samanlainen cocktail. Kapteeni Russel ehdotti maljaa vapaan Kuuban kunniaksi, “¡Por Cuba libre!” ja näin historiallinen juoma sai nimensä.

Alkuperäinen Cuba Libre

  • 2 osaa BACARDI rommia
  • 4 osaa Coca-Colaa™
  • 2 limelohkoa
  • Jäitä

Täytä highball lasi jäillä. Purista ja tiputa tuore limelohko lasiin. Kaada joukkoon Bacardi Superior rommi ja Coca-Cola™. Sekoita kevyesti. Nauti!

Lähde: FBSK

Sorry, the comment form is closed at this time.