Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 669

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 674

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 687

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 692

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 697
Legendaarinen "The Hard Shake" » Baarimestari.fi
Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Sep 112011
 


Baarimestari inspiroitui Shakerin tiskillä istuessaan postamaan kaikille kotibaarimestareille (ja ammattilaisille) oheisen esittely videon jossa Kazuo Uyeda, Japanin ehkä tunnetuin Baarimestari legenda esittelee ns. "The Hard Shake" tekniikan. Allekirjoittanut ei välttämättä suosittele ko. tyyliä ravistettaviin juomiin suoralta kädeltä, mutta joihinkin juomiin toi varmasti toimiikin ihan hyvin, hienon näköistä tuo on joka tapauksessa !

Old school rules ! ;)

The Hard Shake

Head Bartender

Sorry, the comment form is closed at this time.