Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Sep 152011
 

lets-drink-tonight

Let´s drink Tonight !

Sattuiko kohdalle yllättäen vapaailta eikä kukaan halua lähteä kanssasi baariin !? Ei hätää tekniikka, tai tarkemmin sanottuna Facebook (FB) tulee (tässäkin) ongelmassa avuksi. Toki voit laittaa avoimen kutsun kaikille sadoille kavereillesi FB:ssä ja toivoa että joku nappaa kutsuun, TAI voit käyttää uutta Lets Drink Tonight FB applikaatiota joka yhdistää sinut määrittelemiesi kriteereiden mukaan saman “ongelman” kanssa olevien ihmisten kanssa, tuttujen TAI tuntemattomien (!)

Palvelu kysyy sinulta muutaman peruskysymyksen kuten: “suosikkijuomasi?”, “mieluisin juomaseura ?” jne.

Tämän jälkeen ohjelma etsii lähistöltä samanhenkisiä henkilöitä jotka ovat halukkaita lähteä juomaan..!

TAI sitten voit vain mennä baarin ja tutustua siellä muihin ihmisiin, mutta kuka nyt niin tekisi ? ;)

Katso ohjelman esittely video täällä >>

image

Sorry, the comment form is closed at this time.