Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 669

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 674

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 687

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 692

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 697
Pullo Crystalin samppanjaa –> kurkusta alas alle minuutissa..! ( video ) » Baarimestari.fi
Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Oct 232011
 

crystal

Internet synnyttää joka päivä lukemattoman määrän lieveilmiöitä joiden varjolla ihmiset yrittävät saavuttaa “internet kuuluisuutta”, se kuuluisa 15 min. valokeilassa hinnalla millä hyvänsä.

Oheisella videolla amerikkalainen kultivoitunut henkilö demonstroi kykyään juoda pullo Crystalin samppanjaa alle minuutissa, TODELLISTA alkoholin väärinkäyttöä jos Baarimestarilta kysytään vaikka Crystal ei ehkä samppanjana olekaan maineensa veroinen, mutta on se kuitenkin niin hyvää että ei sitä koko pulloa tarvitse alle minuutissa vetää..! 5 min. onkin sitten jo ihan toinen juttu ;)

Sorry, the comment form is closed at this time.