Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 669

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 674

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 687

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 692

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 697
Rock the Flair – WFA Grand Slam 13.11.2011 » Baarimestari.fi
Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Nov 142011
 

IMG_4217

Olipahan taas hieno kisa Bar Bäkkärissä, maailman kovimpia Flairaajia oli talo täynää ja meno sen mukaista ! ;) Kaikkien finalistien suoritukset tulossa videon muodossa lähipäivinä joten pysykää linjoilla !

Tässä lopulliset pisteet, Tomek Malek oli jälleen kerran kovassa vedossa ja nappasi ansaitusti ykköspaikan, Marekin ja Rodrigon jäädessä kakkoseksi ja kolmoseksi. Parhaan Finest Call tempun myötä 200€ nappasi tällä kertaa Alexey Balashov.

1. Tomek Małek

2. Marek Posluszny

3. Rodrigo Offthehookah Delpech

4. Luca Valentine

5. Alexander Shtifanov

6. Denny Bakiev

Best Finest Call: Alexey Balashov

Tässä vielä hieman tunnelmia paikan päältä:

IMG_4226

IMG_4196

IMG_4221

Sorry, the comment form is closed at this time.