Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Mar 022012
 

Ravintolapäivä on Pelkosen mukaan oiva tapa luoda yhteisöllisyyttä.

Pelkonen kirjoittaa Iltalehden blogissa, että ravintolapäivän tärkeydestä kaupunkikulttuurille kertoo mm. se, että tapahtuma voitti viime vuonna Helsingin kulttuuriteko -palkinnon.

- Se, mikä mahdollistaisi tapahtumasta vieläkin suuremman ja kannustaisi suomalaisia entistä laajemmin mukaan yhteisten kotikaupunkiemme kehittämiseen, olisi väliaikaisen poikkeusanniskeluluvan myöntämisen helpottaminen lainsäädännössä nimenomaan ravintolapäivää varten perustetuille pop up -ravintoloille. Tähän päämäärään tähtäävän lakialoitteen olen tänään jättänyt allekirjoitettavaksi muille kansanedustajille eduskunnassa.

Ravintolapäivä on Pelkosen mukaan oiva tapa luoda yhteisöllisyyttä ja edistää yrittäjyyttä tämän päivän Suomessa. Se on myös hieno tapa lisätä maamme houkuttelevuutta turistien silmissä.

Lakialoitteeni tarkoituksena ei ole kumota alkoholin anniskelun valvontajärjestelmää tai edesauttaa sen kiertämistä poikkeuksilla, vaan aidolla tavalla edistää ruokakulttuuria ja elävöittää kaupunkikuvaa, kirjoittaa Pelkonen.

Lue koko blogi täältä

Sorry, the comment form is closed at this time.