Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 669

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 674

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 687

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 692

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 697
Gastro 2012 – Spectra Foam Master (video) » Baarimestari.fi
Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Mar 172012
 

Baarimestari pääsi perjantaina tutustumaan Gastro 2012 ja Viiniexpon tarjontaan. Paljon oli taas esillä nähtävää ja ihmeteltävää, toisn Baaripuolelle heikommin tänä kuin aikaisempina vuosina.

Mixtec oli toki paikalla esittelemässä Modon uusia Slusseja ja hyvin ne messuvieraille näytti maistuvankin !

 

Vendorin osastolla Baarimestari bongasi mielenkiintoisen uuden kahvikoneen, ja saatuaan koneesta esittelyn on Baarimestarin todettava että on kahvikoneita, ja sitten on KAHVIKONEITA ! (kts. koneen esittely alla..)

Sorry, the comment form is closed at this time.