Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Mar 302012
 

image

Baarimestari kertoi viime vuonna AC/DC:n viiniprojektista jossa bändi julkaisi kotimaassaan (Australia) oman viini sarjan ( Back in Black Shiraz, Highway to Hell Cabernet Sauvignon, Hells BellsSauvignon Blanc, ja You Shook Me All Night Long Moscato ).

Nyt yksi lukijamme ( kiitos vinkistä “Big NICK” ) tiesi vihjaista että ko. viinit saapuvat tulevana Maanantaina Alkon valikoimaan, joten eikun jonottamaan…

( HUOM! Baarimestari ei tosin ole varmistanut tätä väittämää joten älkää minulle itkekö jos omassa Alkossa sitä ei maanantai aamulla hyllyssä olekaan ! )

Rock On ! and a glass of Shiraz please..!

  One Response to “AC/DC Viini saapuu Alkon valikoimaan 02.04.12 alkaen”

  1. Valikoimaanottopäivä tarkoittaa, että tuote on tilattavissa kyseisenä päivänä, jolloin sitä on mahdollisesti saatavilla siitä parin päivän päästä. Kyseessä olevat viinit ovat tilausvalikoiman tuotteita, eikä niitä siis todennäköisesti löydy jokaisesta myymälästä muuten kuin erikseen tilaamalla.

Sorry, the comment form is closed at this time.