Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Oct 122012
 

b1_logo

Baarimestari.fi sivuston videoita on nyt katsottu 300.000 kertaa (!) Baarimestari kiittää nöyrästi kaikkia kanavan lukijoita / katselijoita ! :)

Videoita on luonnollisesti luvassa jatkossakin lisää, 22.-23.10.2012 pidetään Finnbar messut Helsingin Wanhassa Satamassa ja Baarimestari tulee luonnollisesti olemaan kameroineen paikalla ! Joten mikäli et syystä tai toisesta pääse itse paikan päälle voit katsoa messutunnelmat Baarimestari.fi sivustolta tuoreeltaan…

Baarimestari toivottaa kaikille lukijoilleen rattoisaa syksyn alkua ja mukavia hetkiä sivuston parissa :)

yhteystiedot

  2 Responses to “Baarimestari.fi videoita katsottu yli 300.000 kertaa.”

  1. Onko drinkkikouluja tulossa lisää?

  2. Kyllä tarkoitus olisi lisää tehdä, ei vain ole vielä löytynyt sopivaa aikaa siihen, mutta katsotaan..!

Sorry, the comment form is closed at this time.