Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 669

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 674

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 687

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 692

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 697
Maailman kallein Cocktail – 9000$ “- Se on tasan, kiitti..!” » Baarimestari.fi
Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Nov 132012
 

Salvatore’s Legacy – Lontoon Cocktail viikoilla esitelty Cocktail ei ole siitä halvimmasta päästä, 8850$ lasi…, voi tuntua äkkiseltään jokseenkin arvokkaalta hörpyltä ?

 

 

 

Halvimmasta (tai nuorimmasta) päästä eivät luonnollisesti ole ko. Cocktailin ainesosatkaan:

Salvatore’s Legacy

  • 1788 Clos de Griffier Vieux Cognac (just a few decades shy of its tricentennial!)
  • Kummel Liqueur
  • 1860 Dubb Orange Curacao (other things happening in 1860? Lincoln was running for president.Abraham Lincoln. The 16th president. Of the United States.)
  • Two dashs of Angosture bitters, circa 1900

Juoma pääsi myös Guinessin ennätysten kirjaan olemalla virallisesti maailman kallein yksittäinen Cocktail.

Parempi varmistua Shkerin puhtaudesta ennekuin alat tuota sekoittamaan…

Sorry, the comment form is closed at this time.