Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Feb 102014
 
Gin Passion Smash

Baarimestarin viime postauksesta on jo vierähtänyt jokunen tovi, mutta emme ole suinkaan kadonneet minnekään, muut projektit vain ovat vieneet kovasti aikaamme ja videoiden yms. tekemiseen on jäänyt harmillisen vähän aikaa sen myötä..

“Luovan tauon” aikana eniten pyyntöjä on Baarimestarin postiluukkuun tullut koskien Drinkkikoulun videoita, joten päätimme kääriä hihat ja laittaa uusia videoita tulemaan :)

Eli jos täydellinen GIN PASSION SMASH on vielä jäänyt itseltäsi tekemättä niin voit katsoa ohjeet ja vinkit tuon herkullisen drinkin valmistamiseen oheiselta videolta !

ps. lisää videoita on luvassa lähiaikoina joten pysykää kanavalla ;) T. Baarimestari

Sorry, the comment form is closed at this time.