Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Feb 202014
 

Peach Yuga Fix

Baarimestari.fi – Drinkkikoulu esittää: Peach Yuga Fix  !

Mikäli “Fixit” eivät ole ennestään tuttuja voit aloittaa ko. drinkkiryhmän drikkeihin tutustumisen katsomalla Drinkkikoulun uusimman videon jossa tehdään tällä kertaa siis herkullinen Peach Yuga Fix !

ps. mikäli haluaisit nähdä jonkun tietyn juoman Drinkkikoulussa laita meille aiheesta viestiä osoitteeseen: info@baarimestari.fi.

Pidemmittä puheitta, aletaan hommiin:

Sorry, the comment form is closed at this time.