Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Mar 132014
 
Jan Lindgren Havanna Club 10th Grand Prix

Tiivistelmänä vielä Havana Club 10th Grand Prix kisasta ohessa vielä kaikkien finalistien reseptit.

Sunnuntaina onkin jo luvassa seuraavat kisat kun Baarimestari suuntaa Shaker Masters kisaan mutta siitä enemmän viikonloppuna…

Antti-Kuitunen-Cubao-Havana Daniel-Woodward-Marrakech-Daiquiri Jani-Hiltunen-Recuerdo-Ibrahim-Ferrer Jan-Lindgren-Sweet-Havana Jere-Vihervaara-Manjuari Jona-Lehtinen-Cuban-Pull Mika-Asuma-Havana-Go-Jalisco Niko-Koskimies-Mojito-Julep Patrick-Seppa-Ron-con-leche Sami-Jokinen-Dreamin-of-Caribbean-Sand

Sorry, the comment form is closed at this time.