Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 669

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 674

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 687

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 692

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 697
Shaker Master 2014 Jan Lindgrenin voitto resepti » Baarimestari.fi
Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Mar 202014
 

Shaker Master 2014 kisaan liittyen vielä ohessa Jan Lindgrenin voitokas resepti nimeltä: Somethai 1888

Jan lindgren shaker master 2014 voittaja juoma

Jan lindgren shaker master 2014 voittaja juoma

Juoma sisältää:
4cl Brugal 1888
2 baarilusikallista tummaa ruokosokeria
1cl tuorepuristettua limemehua
Arpanopan kokoinen pala inkivääriä
Pieni pala chiliä
N 3 cm pala sitruunaruohoa
4 lehteä thaibasilikaa
4cl tuorepuristettua appelsiinimehu

Alkoholittomat aineet murskataan lasiosaan, lisätään basillika, appelsiinimehu, rommi..
Pitkä ravistus
Tuplasiivilöinti lasiastiaan jossa on kurkku, mango,papaija julienne salaatti pohjalla.
Salaatin päälle jäämurskaa jonka päälle juoma siivilöidään.
Koristellaa muutamalla thaibasillikan lehdellä ja chilillä.
Tarkoitus olisi hörppiä juomaa kiposta ja syömäpuikoilla syödä samalla tuo salaatti:)

Sorry, the comment form is closed at this time.