Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 669

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 674

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 687

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 692

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 697
F.B.S.K Ry 60 vuotta. » Baarimestari.fi
Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Mar 242014
 
Jarkko Salonen F.B.S.K puheenjohtaja.
FBSK

F.B.S.K. Ry

Suomen Baarimestareiden kattojärjestö F.B.S.K Ry täyttää tänään kunnioitettavat 60 vuotta. Baarimestari onnittelee “vanhusta” koko sydämen pohjasta ja nostaa maljan järjestölle joka on jo kuusi vuosikymmentä edistänyt baarimestarin ammattitaitoa kilpailujen ja koulutusten kautta, sekä niille järjestön aktiiveille jotka ovat antaneet lukemattomia tunteja vapaaehtoistyön muodossa järjestölle vuosien varrella.

F.B.S.K jatkaa kunniakasta työtään alan hyväksi jatkossakin, uudeksi Puheenjohtajaksi (El Presidente!) valittiin vuosikokouksessa uudelle kaudelle yksimielisesti Jarkko Salonen joka näin ollen jatkaa tehtävässään.

Jarkko Salonen F.B.S.K puheenjohtaja.

Jarkko Salonen F.B.S.K puheenjohtaja.

Vuosikokouksessa saatiin myös uusi Kunniajäsen kun viime vuonna The IBA WCC 2013 Cocktail of the Year tittelin My Green Summer drinkillään voittanut Greeta Grönholmille myönnettiin Kunniajäsenyys.

Greeta Grönholmista F.B.S.K. kunniajäsen.

Greeta Grönholmista F.B.S.K. kunniajäsen.

Baarimestari onnittelee Jarkkoa Puheenjohtajuudesta ja Greetaa kunniajäsenyydestä tasapuolisesti.

Sorry, the comment form is closed at this time.