Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Aug 062014
 
Kalajoki Derby 2014

Kalajoki Derby 2014

Jo kymmenettä kertaa järjestetty Dyyni Flair Derby kilpailut saivat tänä vuonna seurakseen Dyyni Cocktail Derbyn, Cocktail kisa käytiin sunnuntaina 20.7. ja Flair kisat puolestaan maanantaina 21.7. Niille kaikille jotka EIVÄT ole Kalajoen kisoja käyneet katsomassa voi Baarimestari lämpimästi suositella varaamaan ko. viikonlopun vapaaksi itselleen jo nyt ensi vuotta ajatellen, sen verran mahtavasta tapahtumasta on kyse. Koko viikonloppu menee iloisessa ja saman henkisessä ammatti porukassa ja maisemat ja kelit olivat mitä mahtavimmat !

Kalajoki Derby 2014 (104 of 220)

Cocktailkisa tarjosi tiukkaa vääntöä kisan herruudesta joka loppujen lopuksi päätyi Turkuun Kim Rantaselle, Onnittelut hänelle myös Baarimestarin toimesta !
Cocktailkisa tarjosi tuomaristolle sekä innovatiivisuutta että maku elämyksiä joten tuomareiden tehtävä ei suinkaan ollut helppo !
Ohessa pari kuvaa itse Cocktail kilpailuista sekä palkintojen jaosta.

Kalajoki Derby 2014 (67 of 220)

Kalajoki Derby 2014 (65 of 220)

Kalajoki Derby 2014 (58 of 220)

Kalajoki Derby 2014 (59 of 220)

Kalajoki Derby 2014 (76 of 220)

Kalajoki Derby 2014 (44 of 220)

Kalajoki Derby 2014 (112 of 220)

 

Flair Pro karsinnat & Rookie-sarja.

Maanantaina oli vuorossa Flair kisat, ennakkoon osattiin odottaa tiukkaa ja kovatasoista kisaa sillä Kalajoelle oli saapunut todella kovan tason Flairaajia. Pro Sarjan alkukarsinnoista seulottiin 6 kovinta tekijää illan finaaleihin. Pro sarjan alkukarsintojen jälkeen käytiin ns. “Rookie” – kisa, eli kyseessä oli Flairaajia jotka ovat harjoitelleet alle kaksi vuotta. Kokemattomuus toki monella esityksessä näkyi, ja esiintymisjännitystäkin oli ilmassa mutta kunnialla kaikki osuutensa selvittivät ja voittajaksi selvisi: Vesa J. Mäkäräinen. Tässä vielä lopulliset sijoitukset Rookie sarjasta:

1. Vesa J. Mäkäräinen

2. Joni J. Sarajärvi

3. Mikko “Reiska” Raudus

Hieman lisää treeniä kavereille niin ottavat pian osaa Pro sarjassa !

Flair Pro sarjan finaali:

Pro sarjan finaaliin selvitti tiensä karsinnoista siis 6 kilpailijaa kaikkiaan 8 alkukarsintoihin osallistuneista, kisa oli todella kova tasoinen ja Baarimestari voikin todeta että Dyyni Flair Derby on tällä hetkellä kovin Flair kisa jota Suomessa vuosittain järjestetään, jo senkin takia kisaa ha tapahtumaa voi lämpimästi suositella kaikille joten eikun ensi vuonna porukalla Kalajoelle bilettämään ja seuraamaan kisoja !

Finaalissa tällä kertaa parhaaksi taisteli tiensä Václav Abraham huikealla suorituksellaan !  (kts. kisavideot alla, videot ovat tulos järjestyksessä..!)

Flair Pro finaali videot:

1. Válclav Abraham

2. Bruno Vanzan

3. Alex Gostilovskiy

4. Miika Mehtiö

5. Andrew Korolev

6. Nico Välimäki

Baarimestari onnittelee kaikkia Finalisteja hienosta suorituksesta ja toivottavasti näemme uudestaan ensi vuonna ! ;) Eikun kesän jatkoja kaikille…

- Baarimestari -

Sorry, the comment form is closed at this time.