Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 669

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 674

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 687

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 692

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/functions/media.php on line 697
Bacardí Legacy Global Cocktail Competition 2015 Suomen karsinta » Baarimestari.fi
Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Sep 232014
 
Bacardi Legacy 2015

Baarimestari löysi itsensä viime sunnuntaina 21.9.2014 ravintola Bada Bingistä Tapiolassa seuraamasta  Bacardí Legacy Global Cocktail Competition 2015 Suomen karsintaa. Kisaan ilmoittautuneiden kesken oli karsittu 10 kilpailijaa kisaamaan paikasta jatkossa.

Bacardi Legacy on jo viidettä kertaa järjestettävä, yksi maailman suurimmista cocktail-kilpailuista. Suomi osallistuu tänä vuonna ensimmäistä kertaa, ja Bada Bingissä tulee arvovaltaiselle tuomaristolle cocktailejaan sekoittamaan kymmenen hakemuksista karsittua finalistia. Heistä kolme parasta tulee edustamaan Suomea tammikuisessa Kööpenhaminassa järjestettävissä pohjoismaiden finaaleissa.

Kööpenhaminan karsinnoista jokaisen osallistujamaan paras jatkaa maailmanlaajuisiin finaaleihin, eli joku Badabingin voittajista tulee edustamaan Suomea Bacardi Legacy Global Cocktail Competition-finaaleissa Sydneyssä, Australiassa keväällä 2015!

Suomen karsinnoista Kööpenhaminan kisoihin, ja sieltä eteenpäin yrittämään selviytyivät: Patrick Seppä, Mauricio Allende and JP Hiltunen.

Baarimestari onnittelee voittajia !

Alla kuvia tapahtumasta:

Sorry, the comment form is closed at this time.