Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Mar 222015
 
Drew Mayville

Baarimestarille tarjoutui viime viikolla mahdollisuus osallistua Arcus Finlandin järjestämään Viski-tasting tilaisuuteen Helsingin keskustassa.

Kouluttajana oli Buffalo Tracen Master Blender ja Sazeracin Director of Quality Drew MAYVILLE. Hän on kanadalainen ja tehnyt pitkän uran Seagramsin palveluksessa, kun Seagram’s oli vielä perheyhtiö.

Drew Mayville

Drew Mayville

Drew Mayville ei tee koulutusmatkoja yleisesti ollenkaan, joten oli harvinaista herkkua Pohjoismaille saada hänet Norja-Ruotsi-Suomi –kierrokselle. Tilaisuuteen oli kutsuttu mukaan valikoitu joukko viskin ystäviä, toimittajia ja baarimestareita maistelemaan kattavan valikoiman Bourbon –viskejä.

arcus-finland-12.3.2015 (14 of 17)

Drew aloitti vuonna 2004 Buffalo Trace Distilleryn laatujohtajana. Sen jälkeen hänen vastuualueensa on kasvanut sisältämään uusien tuotteiden kehittelyn ja Sazeracin Kanadan toiminnot. Hänen käsistään ovat lähtöisin kaikki Buffalo Tracen tuotteet, jotka ovat voittaneet kansainvälisiä palkintoja.

Ennen Buffalo Tracea Drew työskenteli monia vuosia Diageolla tittelinään Vice President of Blending and Production Planning for North America. Perusta hänen laajaan osaamisensa on peräisin yli 22 vuoden ajalta Seagramilla. Seagramsilla hän kasvatti kokemustaan kaikilla teollisuuden osa-alueilla tislauksesta lopulliseen tuotteeseen ja Pohjois-Amerikan huoltopalvelut. Drew oli 4. ja viimeinen Master Blender Seagram dynastian palveluksessa.

arcus-finland-12.3.2015 (16 of 17)

Drew kuuluu Senior Member of the American Society for Quality –yhdistykseen ja hänellä on vuodelta  1987 Quality Engineer -tutkinto. Hänellä on myös Bachelor of Science –tutkinto Kanadan Ontariossa sijaitsevasta University of Waterloosta.

Joten oli selvää että olimme hyvissä ja käsissä maistelemassa loistavia viskejä, maisteltavina oli mm.

arcus-finland-12.3.2015 (11 of 17)

Buffalo Trace White Dog
Buffalo Trace
Kentucky Gentleman
George T Stagg Jr
W.L Weller special reserve
Colonel EH Taylor Jr Small Batch
Eagle Rare

Drewn johdolla pääsimme tutustumaan eri tuotteisiin seikkaperäisten luonnehdusten saattelemana mikä helpottikin tuotteisiin tutustumista, Drew jaksoi pikkutarkasti kuvailla tuotteidensa piirteitä ja kyselemällä ja kyseenalaistamalla hän sai kuulijansa todella paneutumaan maisteltavina oleviin tuotteisiin.

Tilaisuus oli kaikin puolin antoisa ja hyvin järjestetty, Baarimestari kuten muutkin osallistujat poistuivat tilaisuudesta hymyssä suin ja sekä kokemusta että tietoa rikkaampana.

Baarimestari suositteleekin lämpimästi yllä mainittuja tuotteita kaikille lukijoilleen maisteltavaksi !

Sorry, the comment form is closed at this time.