Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Jun 212017
 

Ruoka- / drinkkilista uusittu mutta hienot kuvat annoksista / juomista puuttuu..!?

Hei! Nimeni on Mika Levälampi ja olen ammattivalokuvaaja Helsingistä. Omaan pitkän ravintola-alan kokemuksen ennen täysipäiväiseksi valokuvaajaksi ryhtymistä.

Minulla on valokuvaajan koulutuksen (KIP, Kuva -artesaani) lisäksi Hotelli- ja Ravintolaesimies koulutus, ja valokuvaajana olenkin erikoistunut HoReca puolen asiakkaisiin, kuvaan paljon eri ravintoloille, alkoholi maahantuojille, panimoille, Alkolle ja esim. ravintola-alan Shaker lehden kansikuvia, vain joitain HoReca-alan asiakkaita mainitakseni.

Ota yhteyttä niin lähdetään suunnittelemaan minkälaisia kuvia juuri Teidän ravintolalle tarvittaisiin.

photo-mika-levalampi-313  photo-mika-levalampi--4  photo-mika-levalampi-

Sorry, the comment form is closed at this time.