Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0

INFO

 

b1_logo Baarimestari.fi sivusto toimii Ravintola-alan sekä alasta kiinnostuneiden kanavana verkossa. Sivustolla julkaistaan alaa koskevia uutisia, artikkeleja, reseptejä, videoita jne. laajalla skaalalla. Pyrimme olemaan paikalla kameroinemme kaikissa kiinnostavissa alan tapahtumissa. Teemme myös yhteistyötä muiden alan vastaavien sivustojen kanssa ulkomailla joiden uutistarjonnasta julkaisemme valikoituja artikkeleita ja videoita sen mukaan mitä uskomme kiinnostavan sivustomme lukijoita.

Julkaisemme myös alan toimijoiden tiedotteita, tiedotteet voi lähettää osoitteeseen: info@baarimestari.fi.

Sivustolla on myös mahdollista mainostaa ! Mikäli yrityksesi kaipaa näkyvyyttä sivustolla joka varmasti tavoittaa alan kohderyhmän ole yhteydessä niin kerromme mielellämme lisää !

MYYNTI / YLLÄPITO: Mika Levälampi
puhelin: 040-503 67 66
sähköposti: info@baarimestari.f

 

Sivusto on pyritty rakentamaan niin että materiaalin löytäminen olisi mahdollisimman helppoa, sivustoa voi selata / sieltä voi etsiä materiaalia usealla tavalla:

- TAGIT, eli sivun oikeassa laidassa oleva “AVAINSANAPILVI” tarjoaa pikalinkin kaikkiin ko. sanan sisältäviin kirjoituksiin / materiaaleihin.

- KATEGORIAT, kaikki materiaali jäsennetään  johonkin kategoriaan josta se on helposti löydettävissä.

- HAKU, sivuston oikeassa ylälaidassa olevaan hakukenttään voi kirjoittaa haluamansa hakusanan, kuten esim: “vodka”, “Toti”, “Cocktail” jne. Sivusto listaa tämän jälkeen kaikki artikkelit / videot joissa ko. sana esiintyy.

Lisäksi suurintaa osaa julkaisemiamme artikkeleita voi kommentoida jutun yhteydessä, ja näin itse osallistua keskusteluun. ( kaikki kommentit tarkistetaan ja hyväksytään ennen julkaisemista, kommentit pyritään tarkistamaan viimeistään 24 h kuluessa niiden kirjoittamisesta. )

Mukavia hetkiä sivuston parissa toivottaen,

Baarimestari.fi
Ylläpito