Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Feb 212011
 
IMG_3530.jpg

image

Baarimestari kävi tutustumassa uuteen Yökerhoon, tai oikeastaan “huvittelukeskukseen” Helsingissä nimeltä POPKELLARI. Popkellari on osa Railonkosken perheen Happy Hour Restaurants ketjua, ja  sijaitsee aivan Helsingin ytimessä, osoitteessa Yliopistonkatu 5.

Popkellarissa on viisi eri baaria :

 1. Tinkimisbaari
 2. Mehubaari
 3. Karaoke-baari
 4. Gulf Öl
 5. Jääbaari

ja neliöitäkin hulppeat 900 m2, katso oheiselta videolta miltä paikka näyttää !

IMG_3521 IMG_3524 IMG_3530

Ps. Onko sinulla ravintola jota haluaisit esitellä Baarimestarille ? Ota yhteyttä niin katsotaan tulisiko Baarimestari seuraavaksi kuvaamaan juuri Teidän ravintolaa..!? ;)

  4 Responses to “Ravintolaesittely – Popkellari, Helsinki”

 1. Tänään keskiviikkona (23.2.) oli televisiossa popkellarin mainos, Hawaji 5-0 sarjan toisessa katkossa; joka siis tulee neloselta. Onko peräti ensimäinen yökerhon mainos?

 2. Ei ole ensimmäinen kerta kun Suomessa on Yökerhon mainos telkkarissa, jos sitä tarkoitit ? On noita vuosien varrella ollut muutamia aikaisemminkin, tosin ei niitä montaa ole ollut !
  Baarimestari muistaa muutamia olleen jopa 90-luvulla ( kyllä, Baarimestari kiersi yökerhoja jo silloin..;)

 3. Sitä juuri tarkoitin. Itselle oli ensimäinen kerta kun näin yökerhon mainoksen. Ehkäpä muisti tekee tenät tai sitten aikaisemmat yökerho-mainokset ovat olleet sellaisia mainoksia, jotka näkyvät vain pääkaupunkiseudulla tai siellä missä se kerho on. (Asun Keski-Suomessa).

 4. Voi olla että oli aluekohtaisia mainoksia, vaikea sanoa, toisaalta voisi olettaa niin, sillä ravintoloiden ei juuri kannata mainostaa itseään valtakunnallisesti kun 99% asiakkaista tulee kuitenkin lähiseudulta ! En kuollakseni nyt muista nimiä noista vanhoista paikoista joilla telkkari mainoksia on ollut aikanaan, mutta lupaan palata asiaan kunhan muisti virkistyy..! ;)

Sorry, the comment form is closed at this time.