Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Mar 182011
 

IMG_1551

Baarimestari pistäytyi luonnollisesti useammassa baarissa ja ravintolassa taannoisella Vegasin matkallaan, Lauanatai iltana Baarimestarin seurue oli varannut pöydän Hard Rock hotellin Nobusta, loistavan Sushi aterian jälkeen seurue siirtyi Caesars Palacen legendaariseen Shadow Baariin Avecille. Paikka oli itse asiassa pienoinen pettymys “luonnossa”, meno oli melko vaisua vaikka Baarimestari oli paikalla lauantai iltana..!? Myöskään tilatut “Old Fashioned” drinkit eivät oikein vastanneet odotuksia…

IMG_1548

Mutta paikka kieltämättä NÄYTTÄÄ hyvältä, koko baaritiskin tausta on kangasta joka valaistaan takaapäin niin että verhon takana tanssivien naisten silhuetti piirtyy kankaalla, kaunista..;) katso oheiselta videolta fiilikset paikan päältä..!

  4 Responses to “SHADOWBAR – Las Vegas ( Video )”

  1. Milloinka samanlaiset tanssijat on Shakerissa?

  2. Hyvä kysymys ! Täytyypä Mikalta tiedustella asiaa ;)

  3. Muista mainita, että tosta saa hyvät grafiikat, kun baarin nimi alkaa samoilla kirjaimilakin

Sorry, the comment form is closed at this time.