Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Mar 192011
 

Baarimestari pistäytyi Vegasin reissullaan luonnollisesti myös Carnaval Courtissa, paikka löytyy Harrahin hotellin “sisäpihalta” eli kyseessä on tavallaan ulkoilmabaari vaikka siellä ei suoranaisesti taivasalla ollakaan. Paikka oli hieman muuttunut sitten Baarimestarin viime käynnin, saliin oli mm. lisätty tanssikorokkeita joilla Vegasin tyyliin vähäpukeiset naiset tanssivat ja flirttailevat asiakkaille.

Lisäksi paikasta löytyy lava jossa bändi vetää “biletys musaa” = covereita ja huudattaa porukkaa, sekä tietysti kun Vegasissa ollaan, Black Jack pöytiä !

IMG_1471

Rehellisyyden nimissä on sanottava että kukaan tuskin hakeutuu Carnaval Courtiin saadakseen oikeaoppisesti valmistetun Fashion Martinin, tai huolella rakennetun Bloody Maryn, Carnaval Courtissa, niin kuin useimmissa Vegasin “Biletys baareissa” mennään monesti juomien suhteen sieltä missä aita on matalin, eli näissä paikoissa juodaan Bud Lightia, Vodka Red bullia ja muutamaa talon Cocktailia ei sen kummempia, mutta toisaalta eipä tällaisessa paikassa juuri muuta kaipaakaan ! Meno on villiä ja hauskaa ja viihdyttämisen suhteen henkilökunta kyllä osaa hommansa !

IMG_1470

Meno paikan päällä oli loistavaa niinkuin Carnaval Courtissa aina ennenkin, jätkät pitää jatkuvaa Flair showta päällä baarissa ja aina välillä kiivetään baaritiskille kaatamaan shotteja suoraan asiakkaiden suuhun tai muuten hauskuuttamaan asiakkaita.., Baarimestari suosittelee paikkaa lämpimästi !

Katso alla olevasta videosta tunnelmat paikan päältä !

  One Response to “Carnaval Court – Las Vegas ( Video )”

  1. löytykö sieltä tasokasta coctail-baaria?

Sorry, the comment form is closed at this time.