Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/fs2/22/showbart/public_html/baarimestari.fi/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
Apr 262011
 

Aqua Roma – Aqua Tokyo – Aqua Spirit.

Baarimestari pistäytyi hyvässä seurassa Hong Kongissa Pääsiäisenä, lukuisia Baareja tuli nähtyä ja koettua mutta tässä lyhyesti muutama parhaista. Baarimestari oli etukäteen varannut pöydän Aquasta ( joka sijaitsee Hong Kongissa Kowloonin, eli mantereen puolella ), palvelu ja ruuan taso oli jälleen kerran loistavaa ! Seurueelle oli varattu oma lasiseinällä muusta ravintolasta erotettu “kabinetti” jonka näkymät Hong Kongin satamaan 29 kerroksesta olivat mykistävät vaikka ko. iltana ulkona hieman satoikin, mutta ulkona tihkunut sade lähinnä loi näkymästä Blade Runner elokuvan omaisen utuisen näkymän joka vain korosti metropolifiilistä ! ( alla oleva kuva kuvattu pöydän ääressä istuen ;)

image 
Baarimestarin alkuun nauttima Mango Martini oli huolella hyvistä raaka-aineista tehty ja sopi hyvin avaamaan makuhermoja illallista varten. Tarjoilijallemme annettiin vapaat kädet ja seuraavan kahden tunnin aikana saimmekin nauttia mahtavasta illallisesta jonka hinta / laatu suhde oli enemmän kuin kohdallaan !

Azure Bar.

imageSeuraavana Iltana Baarimestari aloitti illanvieton Azure Baarin kattoterasilta josta näkymät olivat yhtälailla upeat kaupungin ylle, tämäkin baari sijaitsi 29 kerroksessa mutta Hong Kongin saaren puolella ( kts. kuva yllä ) ja ehkä jopa hieman yllättäen baarihenkilökunta oli hommansa osaavaa, hieman yllättäen siksi että Hong Kongissa ammattitaitoisen baarihenkilökunnan löytäminen ei aina ole kovin helppoa (!) 

Ohessa lyhyt video henkilökunnan otteista paikan päältä:

OZONE Bar – Ritz-Carlton Hong Kong

ozone-bar 
Suurimman vaikutuksen Baarimestariin teki kuitenkin Ritz-Carlton Hotellin – OZONE Bar ( kuvassa vasemmassa reunassa olevan rakennuksen huipulla ! ) Yökerho sijaitsee 118 kerroksessa ja on sen myötä maailman korkeimmalla sijaitseva ravintola / yökerho. Ravintola aukesi 29 maaliskuuta tänä vuonna, eli paikka on ollut auki n. kuukauden. Näkymät ovat suoraan sanoen henkeä salpaavat ja samaa voi sanoa itse baarista / ravintolasta.

Ozone Bar on todennäköisesti maailman hienoin ravintola / yökerho  tällä hetkellä ( ravintola on auki myös päivisin joten siellä voi nauttia myös iltapäivä teensä ;), jokainen yksityiskohta paikassa on huippu luokkaa, palvelu, tarjoilu, sisutus.., todella hieno mesta !

Ravintolaan noustaan kahdella hissillä, ensin 103 kerrokseen, ja siitä toisella hissillä 118 kerrokseen. Asiakkaat ohjataan hissiltä ravintolaan tunnelma valolla valaistua käytävää pitkin ( kts. kuva alla ) 

image

Ravintola on iso, ja paikkaa ympäri kävellessä tuntuu että joka kulman takana on uudenlainen tunnelma, marmori (!) lattian kuviointi toistuu lattioissa ja seinissä ympäri ravintolaa. Ohessa lyhyt video paikan päältä, ikävä kyllä videon laatu jäi heikoksi kun Baarimestarin oli pärjättävä pelkällä kännykällä eikä valo oikein riittänyt kunnolla kuvaamiseen, mutta kyllä tuosta saa hieman käsitystä siitä miltä paikka näyttää..!

Lopuksi vielä muutama kuvan paikan päältä:

image image

image

image

Sorry, the comment form is closed at this time.